1
/
3
/
Κατασκευή ιστοσελίδων (Web Site Design & E-commerce) από την Frame2Frame σημαίνει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες κατασκευής και προώθησης, πάντα σε λογικό κοστολόγιο και πάντα με γνώμονα την απόδοση της επένδυσης για τον πελάτη μας.

Διαδικασία:

H κατασκευή ιστοσελίδων στην Frame 2 Frame περνάει από συγκεκριμένη διαδικασία ώστε να πετύχουμε:

•    Καλοσχεδιασμένες και λειτουργικές ιστοσελίδες που κάνουν την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και «παιχνιδάκι» ακόμη και για τους πιο άπειρους χρήστες internet.

•    Προωθημένες σωστά ιστοσελίδες στις μηχανές αναζήτησης, κυρίως στο google το οποίο κατέχει περίπου το 90% των αναζητήσεων, στα community sites όπως στο facebook καθώς και στα γνωστά directories.

Εάν η κατασκευή ιστοσελίδων περιλαμβάνει εταιρική και παρουσίαση προϊόντων της εταιρίας σας, τότε χρειάζεστε ιστοσελίδες με εντυπωσιακό σχεδιαστικό αλλά και εύχρηστο menu πλοήγησης.

Εάν ο στόχος είναι η κατασκευή ιστοσελίδων με σκοπό το ηλεκτρονικό εμπόριο τότε όλη η εμπειρία του χρήστη πρέπει να γίνεται με εύκολα και κατανοητά βήματα.

Στην κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να σκεφτόμαστε σαν χρήστης – πελάτης, και να φροντιζουμε όλη την διαδικασία: από την στιγμή που θα αναζητήσει κάποιο προϊόν, την προσθήκη του προϊόντος στο καλάθι αγορών, τον υπολογισμό των εξόδων αποστολής, την πληρωμή με πολλαπλούς τρόπους, το check out. Όλη η εμπειρία πρέπει να είναι εύκολη για όλους ώστε να μεγιστοποιήσουμε τις πωλήσεις του eshop.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οποιαδήποτε δυσλειτουργία ή κακή αρχιτεκτονική στην κατασκευή ιστοσελίδων αποθαρρύνει τον επισκέπτη να συνεχίσει την πλοήγηση του και ίσως να μην επιστρέψει στην ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα με αποτέλεσμα την πτώση της επισκεψιμότητας και άρα των έμμεσων ή άμεσων πωλήσεων.

Εμπιστευτείτε μία εταιρία η οποία εξειδικεύεται επί πολλά έτη επιτυχημένα στην κατασκευή ιστοσελίδων, να έχει πλούσιο portfolio ιστοσελίδων ώστε να σας προσφέρει λύσεις άμεσες και αποτελεσματικές. Αναθέστε μας να σας δημιουργήσουμε την ιστοσελίδα σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.